Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdagar 6 och 7 april

03 APR 2019 23:54
Den kommande helgen 6 och 7 april har vi arbetsdagar på Öckerö Skyttecenter. Vi förbereder och rustar krutbanan för en ny säsong och vi iordningställer i klubbstuga och lufthallen. Vi startar klockan 10.00 och håller på till cirka 16.00.
  • Skapad: 03 APR 2019 23:54

Alla medlemmar som skjuter med krut och/eller hr banlicens har obligatorisk närvaro på dessa två arbetsdagar, men alla medlemmar är välkomna att medverka.

Vi kommer att rigga krutbanan för en ny säsong och vi ska tillse att säkerhetslösningar uppfyller kraven och vi gör i ordning tavlor för tävlings och träning.

Det kommer att finnas jobb som fungerar för alla och vi både fikar och äter tillsammans. Detta tillsammans med att vi har diskussioner och styrelsen informerar om vad som är på gång inom föreningen.

Om det fungerar så kommer vi även att fira våra framgångar från SM i Umeå.

Meddela gärna till undertecknad om du kommer så har vi möjlighet att planera och fördela arbetsuppgifterna.

Dessa dagar brukar var några av årets höjdpunkter så säkra upp så att du inte missar dessa. Vi jobbar både lördag och sändag, startar klockan 10.00 och avslutar cirka 16.00. Kom i oömma kläder eller arbetskläder och ta gärna med dig verktyg coh batteridrivna maskiner.

För yutterligare informatin är ni välkomna att kontakta undertecknad.


Väl mött till helgen med en stor arbetslust.

Skribent: Lars Erik Bjuhr
Epost: This is a mailto link

SM Luftpistol 2020

   

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Kontakt:
Tel: 031966871
E-post: This is a mailto link

Se all info