Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter och familjeavgift

07 APR 2022 15:00
Årsmötet beslutade om införande av det vi kallar medlemsavgift för familj och oförändrade individuella medlemsavgifter. Det är nu hög tid att betala medlemsavgifterna
  • Skapad: 07 APR 2022 15:00

För medlemmar upp tom 20 år är avgiften 250 kronor och för äldre än 20 år är avgiften 450 kronor. Nyhert att vi från i år har en avgift för familj, där alla i familjen är skrivna på samma adress (undantag vid studier eller militärtjänstgöring eller liknande situation). Familjemedlemsavgiften är 900 kronor per kalenderår.

När medlem har egen nyckel till anläggningen, skjuter på utomhusbanorna eller vill träna på egna tider så får medlemmen lösa en så kallad banlcens, där avgiften är 400 kronor per kalenderår.

För ytterligare infromation är ni välkomna att lyssna med någon ur styrelsen.

Avgifterna betalas till bankgiro 5967-2675. Ange medlemsavgift när du betalar.

Med tack på förhand

Idag har vi 670 registrerade medlemmar och syftet med familjemedlemsavgiften är att öka jämlikheten då vi vid årsskiftet hade cirka 80 % killar/herrar och endast 20 % tjejer/damer. Denna statistik speglar inte hur det ser ut i verksamheten varför vi vill skapa en mer jämnvikt. Vi tror att när andra familjemedlemmr också är medlemmar så kan det vara enklare att då också ta tillfälle till att vara med och skjuta.

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info