Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

15 JUN 2020 15:57
Vid senaste styrelsemötet behandlade styrelsen ett förslag från ungdomsstyrelsen om rutiner för städning och gräsklippning. Styrelsen beslutade om nedan rutiner som träder i kraft från denna vecka.
  • Skapad: 15 JUN 2020 15:57

Ungdomsstyrelsen kommer att ta på sig uppgift att påminna medlemmar om att de har städvecka eller gräsklippningsvecka. Samtidigt med påminnelsen erbjuder ungdomarna att den som vill "köpa" av ungdomarna att göra insatsen kan bestämma detta. En köpt gräsklippning eller städning har priset 200 kronor. Ungdomarna kommer sedan att bevaka att det har blivit städat och att gräsmattorna har blivit klippta. Skulle det inte ha blivit städat eller klippt så påminner ungdomarna än en gång och då ska den som har städningen/klippnigen att snarast svara via SMS till avsändaren för påminnelsen och meddela om man löser uppgiften själv, om inget svar inkommit så tar ungdomarna hand om uppgiften och den som skulle städat klippt får ersätta (200 kronor) till den som utfört jobbet.

Jenny Andersson är den som kommer att handlägga gräsklippningen och som kommer att påminna om att medlem har gräsklippning kommande vecka. De som vill ha hjälp med gräsklipningen gör upp detta med Jenny som i sin tur förmedlar uppgiften till de ungdomar som är villiga att göra jobbet. 

När det gäller städningen är det Izabella Frejd som kommer att handlägga på samma sätt som Jenny.

För ytterligare information är ni välkomna att tala med någon ur styrelsen eller med Jenny 0765-984776 alternativt Izabella 0707-339563.

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info