Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet genomförs den 30 mars 2020 klockan 19.00

23 MAR 2020 22:38
Styrelsen har ikväll beslutat att genomförs årsmötet den 30 mars klockan 19.00 i klubbstugan och för de som är oroliga eller sjuka genom att de kan delta via skype eller annat nummer som de blir uppringda på.
  • Skapad: 23 MAR 2020 22:38

Det är en svår situation för hela landet och som även drabbar vår förening. Det som är viktigast för oss alla är just nu är hälsan och därför har vi ikväll tittat på hur och vad vi ska göra med vårt årsmöte.

Styrelsen har enhälligt beslutat att genomföra årsmötet som planerat men med tilläggen att möjliggöra deltagande utan att vara på plats i klubbhuset. 

Medlemmar som är sjuka uppmanas att delta via skype eller att bli uppringda, samma sak gäller för de som känner sig oroliga och inte vill vara på plats.

För att delta på distans så måste medlemmen höra av sig till Lars Erik Bjuhr genom mail till This is a mailto link  Har du möjlighet att koppla upp dig via skype så meddela din e-postadress så får du kallelse via oulook. Du som vill delta genom telefon, meddela vilket telefonnummer som vi ska ringa upp dig på.

Vi ser att dessa två kompletterande aktiviteter ska möjliggöra att genomföra mötet. Det som är utmaningen är om vi får en fråga som ska avgöras genom sluten omröstning så är detta inte genomförbart och då får frågan antingen avgöras genom öppen omröstning eller att frågan hänskjuts till annat möte i annan tid.

Uppvaktningar och jubileumskativiteter skjuts fram till sommaren och då kunna utföras utomhus. Vi återkommer med information om detta längre fram.

Väl mött på vårt ordinarie årsmöte som bland annat innehåller den stora frågan om investering av elektroniska tavelsystem på 25 meters banan.

För ytterligare information är ni välkomna att kontakta någon ur styrelsen eller till ordförande direkt genom telefon 0705-18 32 33

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info