Hoppa till sidans innehåll

Izabella Frejd svensk juniormästare i fripistol

22 AUG 2020 10:01
Med en bra skjutning rätt igenom och ett personligt rekord med 14p blev Izabella Frejd Svensk Juniormästare i fripistol i Karlstad, Izabella vann även brons i snabbpistol. Izabella tillsammans med Alexandra Holm vann lag i både fri och snabb.
  • Skapad: 22 AUG 2020 10:01

Izabella Frejd erövrade sitt första individuella SM-guld i skytte med krut när hon sköt 506p i fripistol efter en mycket fin genomförd match. Bra skytte genom hela matchen. Izabella höjde sitt personliga rekord med fjorton poäng och hon håller nu en toppnivå i den svenska rankinglistan i fripistol.

Izabella och Alexandra Holm kvalificerade sig till final i snabbpistol och i finalen eliminerades Alexandra på en delad fjärdeplats, d v s precis utanför pallen. Men på pallen kom Izabella som sköt till sig ett brons, vilekt var bra jobbat i de svåra och regnmörka förhållanden som rådde under finalen.

Öckerötjejerna Izabella och Alexandra vann lagtävlingarna för juniorer i både fripistol och snabbpistol.

I morgon söndag har vi tre damjuniorer som skjuter grenarna sportpistol och standardpistol och det kan mycket väl bli fler medaljer till Öckerö SF både individuellt och i lag.

Idag har damerna möjlighet att försvara sitt silver från fjolårets SM i lag sportpistol

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info