Hoppa till sidans innehåll

Sex medaljer till Öckeröskyttar vid Nordiska Veteran Mästerskapen

07 JUL 2022 21:43
Den första tävlingsdagen vid Nordiska Veteran Mästerskapen i Finska Pori (Björneborg) innehöll grenen luftpistol och det skördades sex medaljer av skyttarna från Öckerö SF.
  • Uppdaterad: 07 JUL 2022 21:43

I klass H70 vann Leif Abrahamsson brons individuellt med 333p och var med i laget som vann guld tillsammans med Hans Jacobeus och Lars.Göran Liljergren.

I klass D65 erövrade Zenitha Bjuhr silver individuellt med 311p och hon var med i lagets som vann silver tillsammans med Kirsi Ursin Berg och Malena Dyverdal.

I klass H65 sköt Lars Erik Bjuhr 347p som gav en sjundeplats individuellt och tillsammans med Krister Persson och Arnold Broberg erövrades guld i lagtävlingen.

I klass D55 blev det ett individuellt silver till Kirsi Ursin Berg med 347p och ett lagsilver tillsammans med Zenitha Bjuhr och Malena Dyverdal.

I klass H55 sköt Öystein Berg 345p som gav en elfteplats individuellt.

Öckerö Skyttarna tillsammans erövrade två guld, tre silver och ett brons som vi ser som en trevligt och bra sumering på den första tävlingsdagen och grenen luftpistol.

I morgon skjuts grenarna fripistol och standardpistol och det finns en liten möjlighet till fler medlajer till Öckerö SFs deltagare vid NVC 2022 i Pori i Finland

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info