Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har utökats

05 APR 2021 11:51
Årsmötet genomfördes digitalt måndagen den 29 mars 2021. Cirka 25 deltagare tog sig snabbt igenom dagordningen och det tillkom nya ledamöter till styrelsen och även ett nytt ungdomsråd valdes.
  • Skapad: 05 APR 2021 11:51

Årsmötet

Med stöd av RF-SISU Västra Götaland kunde årsmötet genomföras digitalt genom lån av deras licens på verktyget Zoom. Några var på plats i klubbstugan på Öckerö Skyttecenter medan flertalet var uppkopplade digitalt via Zoom.

Agendan godkändes och förhandlingarna kunde genomföras på mindre än en timme trots några tidmässigt längre föredragningar. Det var dels en verksamhetsplan som uttökats med RF´s målområden enligt strategi 2025 med Barn och Ungdomsverksamhet, Livslångt idrottande, Jämlikhet och inkludering, Social, Miljö och hållbarhet och Rörelseförståelse. Dessutom en uppdatering av stadgarna som hade redaktionell karaktär och som också kompletterats utifrån ovan nämnda mål.

Tre nya ledamöter valdes in i styrelsen, de nyvalda var Berne Backman, David Lindqvist och Stefan OLinderhav. Två val var kompletterande val då förra årsmötet inte lyckades finna fullt antal ledamöter och den tredje var ett ersättningsval för Magnus Olausson som avböjt omval. De nya styrelseledamöterna hälsas välkomna och ett stort tack riktas till Magnus Olausson för hans fina insatser inom föreningen. Särskild avtackning av Magnus sker den 21 augusti 2021.

En nytt ungdomsråd valdes på årsmötet och där veteranen i de sammanhangen Jenny Andersson senare vid styrelsens konstituerande möte adjungerades till styrelsen. Vi hälsar även Jenny välkommen!

Arbetsdag

Åter en lyckad arbetsdag har genomförts, det skedde i lördags den 3 april. Det var några får som mötte upp men dessa gjorde fantastiskt fina insatser så nu är anläggningen rustad för en säsong med skytte på både 25 meter och 50 meter. Styrelsen riktar ett mycket stort tack till de som var med och fixade med banorna och som fixade med nya gardiner i klubbstugan.

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info