Hoppa till sidans innehåll

Underbara sponsorer och medlemmar som stöttar Öckerö Skytteförening

02 JUL 2021 15:23
Styrelsen för Öckerö Skytteförening framför ett mycket stort tack till alla nedan som varit med och gett bidrag till investeringen av elektroniska tavlor till 25 metersbanan.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2021 15:23

Bidrag till investeringen av elektroniska tavlor som getts av organisationer och medlemmar.

Föreningen investerade sommaren 2020 1,6 miljoner kronor i elektroniska tavelsystem på 25 meters banan. Investeringen har lett till att Öckerö Skyttecenter är den i särklass mest moderna privata pistolskytteanläggning som finns i Sverige.

Flera medlemmar har lämnat bidrag till investering förra året och flera har lämnat bidrag i år som styrelsen använder för att amortera på det lån som tagits för investeringen.

Utöver medlemmar så har Västsvenska Skyttesportföbundet bidragit med 60 tkr, Olinders Järn & Färg med 15 tkr och Swedbank Öckerö med 1,5 tkr. Vi har fått ett bidrag  från Riksidrottsförbundet, RF på 400 tkr. Utöver dessa har medlemmar bidragit med drygt 135 tkr till investeringen, se nedan.

Alla som bidragit kommer att få sitt namn på en tavla som monteras i skjuthallen och som avtäcks i samband med jubileumsaktivitet den 21 augusti 2021.

Vi har haft olika bidragsnivåer. Järnsponsor bidrar med 500 kronor, bronssponsor bidrar med 1 500 kronor, silversponsor med 6 000 kronor, Guldsponsor med 15 000 kronor och Diamantsponsor med 60 000 kronor. )

Inbetalda bidrag har lämnats av följande medlemmar och organisationer:

Järnsponsorer: Kerstin Jägersvärd, Lars Jägersvärd, Anders Gustavsson, Susan Gotensparre, Christina Holm, Alexandra Holm, Zenitha Bjuhr, Helge Hjalmarsson, Ida Ryberg, Kristian Ryberg, David Lindqvist, Elsa Lindqvist och Christopher Hallberg

Bronssponsorer: Swedbank Öckerö, Familjen Annika & Fredrik Jägersvärd, Leif Abrahamsson, Thomas Alvhult och familjen Karin, Carl-Johan och Sidor Nordling

Silversponsorer: Jenny Andersson, Jonas Sjögren, Hans-Eric Svensson, David Lindqvist samt Kirsi Ursin och Öystein Berg

Guldsponsorer: Olinders Järn & Färg, Zenitha Bjuhr och Lars Erik Bjuhr

Diamantsponsorer: Västsvenska Skyttesportförbundet och Lars Erik Bjuhr

Dessutom har RF bidragit med 400 000 kronor

Noterbart är att Öckerö Kommun inte har bidragit med en enda krona till denna investering.

Stort tack till er alla!!!

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info