Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet pågår även under Covid 19

24 MAJ 2020 13:49
Verksamheten inom föreningen pågår men något justerad med anledning av Covid 19. Ökad hygien och distansering är nyckelorden för att undvika eventuella smittspridning. Är du sjuk, stanna hemma och kom till klubben när du varit symptomfri två dagar
  • Skapad: 24 MAJ 2020 13:49

Vi har öppet alla dagar som vanligt men vi nyttjar enbart varannan bana och alla som kommer ska tvätta händerna både vid ankomsten och när man lämnar skyttecentrat.

Vi genomför tävlingar om än i begränsad omfattning, endast varannan skjutplats nyttjas för att säkra distansering. Se under inbjudningar och i tävingsprogram 2020.

Den 13 juni har vi juniskyttetävlingen (luftpistol och luftgevär) där alla medlemmar är välkomna att delta, det utgår medaljer till alla och för att ha medaljerna hemma så önskar vi att ni anmäler er på listorna i klubbstugan senast den 9 juni. Tävlingen startar klockan 10.00 och sista starttid är 16.00, ungdomsklasserna skjuter 40 skott och ordinarie klasser skjuter 60 skott. Alla kllasser i gevär skjuter med decimaler.

Efter tävlingarna har vi traditionsenlig prisutdelning för vårens serietävlingar där alla ungdomar som skjutit fem eller tio gånger vinner en statyett eller pokal. Vi avslutar prisutdelningen med grillning och distanserad samvaro. OBS! dessa aktiviteter sker utomhus och vi kommer att ha många uppvaktningar i samband med prisutdelningen. Så den 13 juni klockan 17.00 samlas vi alla på skyttet i kruthallen för uppvaktning, prisutdelning och distanserad samvaro, hjärtligt välkomna!

Alla är välkomna att bidra med fikabröd till avslutningens kaffe och saftkalas, tänk på att använda plasthandskar vid dukning av fikabröd för att säkra och undvika eventuell smittspridning.

Är du sjuk, stanna hem och du är välkommen efter att du är frisk och varit detta i minst två dygn.

 

Hjärtligt välkomna!

Skribent: Lars Erik Bjuhr
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info