Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Medlemskap

Medlemsavgiften är per kalenderår (2018) och avgiften för ungdomar (tom 20 år) är 250 kronor per år och för vuxna 450 kronor. För stödjande medlem är avgiften 200 kronor per år. För nya medlemmar som kommer till under hösten finns en medlemsavgift höst, den är 250 kronor för ungdomar och 300 kronor för vuxna. Alla är välkomna som medlemmar i vår förening. Idag har vi cirka 595 medlemmar varav cirka 450 av dessa är under 20 år.

Träningsavgifter

Vi har en rörlig medlemsavgift som vi kallar för träningsavgift, det är en avgift för träningsaktiviteten.

  • 70 kronor per tillfälle för att högst två gånger prova skyttesporten. Därefter måste medlemsavgift lösas.
  • 20 kronor per tränigstillfälle om man är medlem.
  • 10 kronor per träningstillfälle om man är medlem och dessutom har löst banlicens.
  • Banlicensen kostar 400 kronor per år och när man har löst denna så har man rätt att kvittera ut nyckel till anläggningen.

I dessa avgifter ingår tavlor för serieomgång samt lån av klubbens luftvapen, (för gevär även lån av skyttejacka) utöver detta står du själv för kostnad för skott (en ask om 500 skott kostar ca 80 kronor). Vid träning på krutbanan är träningsavgiften 10 kronor för medlem som löst banlicens. I avgiften ingår klisterlappar och speglar (begagnade). För lån av klubbvapen har vi en hyra på 30 kronor. Skytt som önskar nya speglar, så har föreningen till försäljning. Vid träning på elektroniska tavlor är träningsavgiften 20 kronor. Föreningen har även ammunition till försäljning. För medlemmar, som inte har licens, ordnar föreningen med förvaring av ammunition.

Uppdaterad: 09 JAN 2018 09:27 Skribent: Benny Jensen
E-post: This is a mailto link

Idrottens Bingo_logo

Postadress:
Öckerö SF - Skyttesport
Lars Erik Bjuhr, Sälvägen 13
47532 Öckerö

Besöksadress:
Andvägen 16
47541 Hönö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info